PediOS - Pedicure Olga Swets
WYSIWYG Web Builder
Deze pagina wordt binnenkort ingevuld
PediOS - Pedicure Olga Swets
WYSIWYG Web Builder
Diabetes Mellites oftewel suikerziekte

Heeft u diabetes? Dan is het vooral voor u van belang om uw voeten goed te laten verzorgen. Pedicure Olga Swets heeft speciaal voor u het certificaat Diabetische Voet behaald. De voeten van Diabetes patiënten kunnen namelijk erg kwetsbaar zijn en hiervoor is een speciale behandeling geboden.  Welke complicaties kunnen er voorkomen?  de bloedsomloop in benen en voeten kan verminderen hetgeen tot afsterving van weefsel in de tenen kan leiden, het gevoel in de voeten kan verminderen of uitvallen hierbij wordt het vaak niet opgemerkt als er een wondje zit. Door slechte wondgenezing kan dit een voetzweer worden. De voeten kunnen van stand veranderen dit veroorzaakt vaak meer eelt. Indien dit niet tijdig wordt verwijderd kan dit ook een wond veroorzaken.

Wat kan de pedicure voor mij betekenen?


Ook wanneer er geen voetklachten zijn is het raadzaam om toch naar de pedicure te gaan.Het voorkomen van voetproblemen is namelijk één van de belangrijke taken van de pedicure.
Naast de voetbehandeling heeft uw pedicure ook een signalerende functie. Zonodig kan zij u adviseren om contact op te nemen met uw huisarts, specialist of podotherapeut.

Vergoeding door de ziektekostenverzekeringen


De meeste ziekenfondsen hebben bij hun aanvullende verzekering de vergoeding voor de pedicure bij diabetici opgenomen. PediOS staat geregistreerd dus de rekening kunt u declareren.
Een overzicht van de vergoedingen per verzekeraar kunt u hier vinden.

WYSIWYG Web Builder